Na grimmige scheiding: Oorlog tussen Boris en Lilly Becker woekert voort

Door Redactie
Na grimmige scheiding: Oorlog tussen Boris en Lilly Becker woekert voort

We hebben het echt geprobeerd, maar jammer genoeg hebben we het niet voor elkaar gekregen, dat is de realiteit.’ Lilly Becker en tennislegende Boris Becker, die samen zoon Amadeus (11) kregen, kunnen drie jaar na hun scheiding nog altijd niet met elkaar door één deur. Kennelijk is Lilly zo verbitterd geraakt dat ze geen kans onbenut laat om haar ex het leven zuur te maken. Het liefst op social media.

Zo ging ze door het lint toen Boris tijdens een vakantie met hun zoontje zijn nieuwe vriendin Lilian de Carvalho Monteiro meenam en er foto’s verschenen waarop Lilian Amadeus insmeerde met zonnebrandcrème. ‘Blijf van hem af!’ schreef Lilly bij die foto’s op Instagram. Ze haalde haar commentaar snel weer weg, maar het was al viraal gegaan. En onlangs deelde ze een video waarin iemand zich afvroeg waarom sommige vaders hun snor drukken en waarom het altijd de moeders zijn die zich opofferen voor hun kinderen. Het was een niet te missen sneer richting Boris, waardoor de verhouding tussen de twee ex-echtelieden alleen maar giftiger wordt. Hoewel de wederzijdse advocaten in het begin nog hun best deden om te benadrukken dat de scheiding van Boris en Lilly vriendschappelijk verliep, neemt met name Lilly inmiddels niet eens meer de moeite om de schijn op te houden.

DOOR SUUS RUIS | FOTO BRUNOPRESS

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 29 ligt nu in de winkel of lees het artikel via  Magazine.nl 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.