• Liefde

Na geruchten affaire: Sylvie Meis en man laten elkaar erg vrij

Door Redactie
Na geruchten affaire: Sylvie Meis en man laten elkaar erg vrij

Sylvie Meis (42) gaf in september het jawoord aan Niclas Castello (42), maar de donkere wolken stapelden zich al snel op boven hun sprookjeshuwelijk. Manlief zou namelijk al gespot zijn op een pikante datingsite. Toch doet de presentatrice zelf alsof er geen vuiltje aan de lucht is.

Sylvie zag het op elkaar lippen zitten door de huidige omstandigheden namelijk helemaal niet als vervelend, zo vertelt ze in Grazia. 'De lockdown kwam vlak nadat we trouwden, en het was super dat we die wittebroodsweken ook echt samen thuis konden zijn, vooral omdat Damiàn net naar Denemarken was vertrokken. Gewoon even samen eten, Netflix kijken en een kop thee drinken.'

Elkaar vrijlaten

Toch betekent het niet dat ze 24/7 alleen maar tijd met elkaar doorbrachten: het koppel liet elkaar ook erg vrij. 'Doordeweeks is hij vaak in zijn atelier, dat uren verwijderd ligt van Hamburg, en ik doe mijn werk hier', verklaart Meis.

Structuur

Maar wie denkt dat Sylvie lekker blijft liggen als haar man van huis is, heeft het mis. Structuur is erg belangrijk voor La Meis, dus ze stond op tijd op. In die vroege uurtjes kon de presentatrice dan meteen lekker productief aan de slag. Ze sluit af: 'Als je ’s ochtends al begint aan een serie, ben je verloren.'

Vreemdgaan

Toch had het Duitse blad InTouch screenshots in handen waarop te zien was dat Niclas niet genoeg zou hebben aan Sylvie. De kunstenaar zou zich in hebben geschreven op een dating platform voor getrouwde mensen. En ja, dat is te vergelijken met Second Love hier in Nederland. Hierop is dus het voornamelijke doel om vreemd te kunnen gaan.

Uitgestelde bruiloft

Samen met zo'n zeventig gasten vierden Sylvie en Niclas in september de liefde. Het stel zou eigenlijk in mei al trouwen, maar die bruiloft werd vanwege het coronavirus uitgesteld. De 42-jarige Meis, die eerder getrouwd was met Rafael van der Vaart, droeg een jurk van het Israëlische modelabel Galia Lahav. 'De jurk zal velen verrassen', zei ze hier eerder al over. De kosten voor haar bruidsjurk bedroegen zo'n 28.000 euro.

Bron: Boulevard, Grazia | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.