Na geboorte tweede dochter: Baby-stop voor Danny Froger

Hij wilde trouwen met Michelle, maar settelde zich met Ann Dominique. Inmiddels heeft Danny Froger met haar twee dochters. En daar blijft het bij!

Danny Froger

Danny Froger (31), de zoon van zanger René en zijn ex-vrouw Yolanda Punt, had in 2016 huwelijksplannen met model Michelle van den Eijnde. Maar in mei van dat jaar gingen ze na zes jaar uit elkaar. Door drukke agenda’s leefden ze langs elkaar heen. Het was niet gelukt dat te veranderen, vertelde Danny destijds. Nadat Michelle hun woning in Blaricum had verlaten, voelde de zanger zich best eenzaam.

Dochters

Toen hij net gewend was aan zijn singlebestaan, ontmoette hij Ann Dominique Wilten (32). Eind 2016 was hun eerste afspraakje. ‘Twee maanden later woonden we al samen. (...) We wisten eigenlijk gelijk al dat het goed zat.’ In september 2019 werd dochter Fallon geboren, afgelopen september dochter Scottie.

Genieten

Voorlopig wil Danny lekker genieten met zijn kinderen, die ‘gelukkig heel makkelijk’ zijn. ‘Dus in ons geval zouden we er wel zes kunnen nemen!’ Echter, dát gaat niet gebeuren. ‘Mensen vragen weleens of er niet nog een jongen bij moet, maar dan ben ik straks net Robert ten Brink en zit ik met vijf dochters op de bank! Het is helemaal goed zo!’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 07 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Lossebladen.nl.

Een proefnummer scoor je nu met 25% korting en zonder verzendkosten.