Na constatering teelbalkanker: Donny Roelvink kan lastiger kinderen krijgen

Donny Roelvink

Het gaat 'goed' met Donny Roelvink. Dat zegt de 25-jarige Roelvink-telg, bij wie medio december teelbalkanker was geconstateerd, in de talkshow Renze op Zondag.

De operatie die de ondernemer onderging om een van zijn ballen te laten verwijderen, verliep volgens Roelvink ook goed. De tumor van 4 bij 4 centimeter op zijn verwijderde testikel is getest en daar kwam een minder agressieve vorm van teelbalkanker uit.

Kinderen krijgen

Wel is de kans dat Roelvink kinderen kan krijgen volgens zijn doktoren een stuk kleiner. 'Het is een hele grote wens van mij om papa te worden. Ze zeiden 'het kan nog, maar in jouw geval gaat het wel een stukje lastiger worden'. Maar de kans is er nog wel', aldus de 25-jarige.

Wachten

Eind december zei Roelvink op Instagram al dat hij geen chemotherapie nodig had. In plaats daarvan adviseerden de artsen hem om 'waakzaam te wachten'.

Bron: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.