Na breuk met Thijs Römer: Igone de Jongh verzoent zich met vijand uit het verleden

Met een zwaar hart heb ik besloten mijn liefdesrelatie met Thijs te beëindigen.’ Igone de Jongh (43) kwam onlangs tot dit pijnlijke besluit. Voor Igone is het een uiterst verdrietige tijd.  

Door Nick Dijkman
Igone de Jongh

Ondertussen heeft zich echter een opmerkelijke verzoening plaatsgevonden tussen ballerina Igone en Ted Brandsen, artistiek directeur van Het Nationale Ballet. Pikant: want in haar biografie Igone – de biografie, die in 2020 verscheen, haalde Igone nog keihard uit naar Ted.

Doodongelukkig 

Igone vertelde onder meer dat ze door Ted jarenlang doodongelukkig, half geblesseerd en bijna overspannen was geweest. Volgens haar had de ‘afstandelijke’ Ted geen aandacht voor haar inzinking en paniekaanvallen. Hoewel het Igone’s eigen besluit was om na 24 jaar abrupt bij Het Nationale Ballet te stoppen, gaf goede vriendin Chantal Janzen een andere reden. Zij stelde openlijk dat Igone zich door Ted uit het Het Nationale Ballet had laten jagen.

Goede relatie

Maar: ‘De relatie tussen Ted Brandsen en Igone de Jongh is weer goed,’ vertelt woordvoerder Michiel Klerken van Het Nationale Ballet aan Story. ‘Mede door het contact en de samenwerking met The United Ukrainian Ballet.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 04 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Lossebladen.nl.

Een proefnummer scoor je nu met 25% korting en zonder verzendkosten.