• Married at first Sight

Na 3 weken huwelijk werd MAFS-Astrid door haar man in de steek gelaten

Door Redactie
Na 3 weken huwelijk werd MAFS-Astrid door haar man in de steek gelaten

Astrid (57) verlangde naar liefde en die dacht ze te vinden via het programma Married at First Sight. Dat haar match Sander al na drie weken de handdoek in de ring gooide, vond ze onbegrijpelijk...

Op zijn minst huiverig was Astrid uit Amsterdam toen een vriendin haar een linkje mailde met een aanmeldingsformulier voor het RTL-4 trouwprogramma Married at First Sight. Dertien jaar geleden scheidde ze van haar eerste echtgenoot, daarna had ze nog een relatie van vier jaar. Astrid was liever samen met familie en vrienden dan dat ze weer in zee ging met een man, ook omdat het niet lukte er één aan de haak te slaan. Pogingen om een nieuwe liefde te scoren in de kroeg, via datingsites en een single-weekend hadden niets opgeleverd. Tóch gaf ze zich op voor het programma. Al snel bleek er een match te zijn met kandidaat Sander, die ze, zoals de crux van het programma voorschrijft, voor het eerst zag tijdens hun jawoord in Slot Zeist. ‘Ik vond Sander meteen een vrolijke, leuke, spontane man.

Geen vlinders

Vlinders waren er echter niet, ook niet tijdens de huwelijksreis en het samenwonen daarna. Sander wilde daarom na drie weken scheiden. Astrid dacht juist: we kennen elkaar net, we gaan elkaar nu ontdekken. Maar Sander bleef bij zijn besluit, tot grote teleurstelling van Astrid.

Beeld: Still

Lees het hele verhaal in Story. Editie 32 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.