Muzieknieuws: Humberto Tan gaat draaien in Ahoy

Door Redactie
Muzieknieuws: Humberto Tan gaat draaien in Ahoy

Talkshowhost Humberto Tan gaat op 16 april draaien op de nieuwste editie van RNB OLDSKOOL HITS in Ahoy Rotterdam. De RTL-coryfee is een speciale gast tijdens het evenement van organisator en presentator John Williams.

Williams brengt met een grote liveband en dansers de grootste rhythm-and-blues-hits uit de geschiedenis ten gehore. Daarna zal Tan zijn favoriete genrehits samenvoegen tot een lange liveset voor de duizenden bezoekers.

Humberto achter de draaitafel

De RNB OLDSKOOL HITS vindt voor het derde jaar plaats. Tan krijgt sowieso een druk voorjaar, want vanaf volgende week keert hij weer terug op de zondagavond van RTL met zijn eigen talkshow. Donderdag en vrijdag verving hij al collega Beau van Erven Dorens, die geveld is door het coronavirus.

Eigen talkshow

Tan presenteerde van 2013 tot 2018 dagelijks de talkshow RTL Late Night. Hij moest het veld ruimen toen de kijkcijfers terugliepen. RTL en Tan verzoenden zich echter en vanaf januari 2021 kreeg Tan een zondagse talkshow. Deze liep tot de zomer. In de sportzomer was Tan dagelijks te zien bij de commerciële zender met een talkshow over sport.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.