• GTST

Musicalster Romy Monteiro binnenkort te zien in 'GTST'

Musicalster Romy Monteiro binnenkort te zien in 'GTST'

Romy Monteiro maakt binnenkort haar opwachting in de populaire RTL 4-soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Het gaat om een gastrol, maakte de musicalactrice bekend in RTL Boulevard.

Romy Monteiro in 'GTST'

Romy mag de rol van Indra Kalkhoven op zich nemen en dat blijkt geen lieverdje te zijn. 'Ze is de grote liefde van Richard', vertelt de zangeres aan RTL Boulevard. Blijkbaar zouden de twee zelfs gaan trouwen. 'Die relatie is een beetje moeilijk geëindigd. Daardoor is Indra aan lager wal geraakt.' Gelukkig is daar Janine met een sluw plannetje. 'Daardoor komt Indra weer terug in het leven van Richard.' Dat wordt dus goed uitkijken Richard...!

Nieuwe passie

Romy is zelf opgegroeid met GTST. 'Ik keek elke dag trouw, en geen seconde voor half 9 ging ik naar bed', lachte ze. De musicalster hoopt dat de rol het begin kan zijn van meer acteerwerk. 'Ik ben nog elke week de beginselen van het acteren aan het leren. Maar dat vind ik eigenlijk wel heel leuk. Het lijkt me fantastisch om een keer in een film te spelen. Dat is natuurlijk weer heel anders dan een soap met een heel andere dynamiek en energie. Het acteren is echt een nieuwe passie geworden.'

Hard aan het werk

Romy hintte eerder deze week op Instagram al op een nieuw project, wat veel van haar tijd opslokte. 'Even wat minder actief de laatste dagen (weken?) hier, maar achter de schermen ontzettend hard aan het werk aan iets leuks. So forgive me, over een weekje vertel ik waarmee', schreef ze.

Bron: ANP, Flaironline.nl | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.