Mooi stel! Olcay deelt liefdevolle foto samen met Ruud

Mooi stel! Olcay deelt liefdevolle foto samen met Ruud

Sinds 2019 is Olcay Gulsen gelukkig met Ruud de Wild. Ondanks een kleine pauze in hun relatie is het stel nog altijd gelukkig met elkaar. En dat is te zien op een lieve foto die ze met haar volgers deelt op Instagram.

'Samen met jou is alles zoveel leuker,' schrijft ze bij de foto waarbij ze Ruud natuurlijk ook noemt. Op de foto staat het stel mooi aangekleed en knuffelend te poseren.

Prachtig stel

Ruud en Olcay krijgen enorm veel complimenten onder de lieve foto. Zo zegt Gwen van Poorten 'lief' en laat Annemarie Keizer heel veel hartjes achter. Maar ook de volgers van de ontwerpster genieten van de twee tortelduifjes. 'Prachtige foto en een mooi stel' en 'Wat een lieve leuke foto' zijn een aantal reacties die onder het plaatje verschijnen.

Samen in quarantaine

Nadat de pauze die het stel inlaste weer voorbij was, moesten de twee weer een relatietest aangaan, zo vertelt Olcay in Story. Wel tot drie keer toe moesten ze in quarantaine en daar hebben ze elkaar nog beter leren kennen. ‘De eerste keer was nadat we in Lissabon op vakantie waren geweest en ons niet hadden gerealiseerd dat we in een oranje gebied waren,’ vertelt Olcay aan Story. ‘Stom. Maar we gingen dus tien dagen in quarantaine. Kort daarna bezocht ik mijn familie en eigenlijk al diezelfde avond voelde ik me niet lekker worden.’ De volgende dag lieten Olcay en Ruud zich testen. Olcay had corona, Ruud niet. Uiteindelijk was ik klachtenvrij, maar toen bleek Ruud besmet. We hebben dus wekenlang niemand gezien. Alleen elkaar. Maar Olcay en Ruud zijn die tijd samen verder goed doorgekomen. 

Trouwen

Olcay is er dan ook van overtuigd dat Ruud en zij samen een mooie toekomst hebben. ‘Maar ik ben niet het type dat wil trouwen. Ik denk ook niet dat Ruud mij een aanzoek gaat doen. Ten eerste heb ik hem al gewaarschuwd dat ik daar niet op zit te wachten. Want ik wil echt niet trouwen. En Ruud is al twee keer getrouwd geweest. Dan kun je zeggen: drie keer is scheepsrecht, maar wij doen het zonder dat boterbriefje. Gelukkiger dan dit worden we toch niet.’

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.