Montana Meiland geniet van vrijgezellenleven: 'Prima even alleen'

Het is al een tijdje bekend dat Montana Meiland en Dirk Hoogstraten uit elkaar zijn. Toch wordt er in het nieuwe seizoen van Chateau Meiland geen woord over de breuk gezegd. 

Montana Meiland
© Brunopress

Gisteravond was de boekpresentatie van Maxime Meiland. Het lijkt nog maar een kwestie van tijd en geduld totdat ook zus Montana met een boek komt. Maar de Meiland-telg lijkt de enige in de familie te zijn die niet graag open over zichzelf praat. Toch heeft ze het tijdens de boekpresentatie van Maxime even over haar leven als vrijgezel. 

Montana heeft inmiddels een eigen stulpje gekocht. De aankoop van haar nieuwe woning is te zien in Chateau Meiland, maar waarom ze daar alleen gaat wonen niet. Inmiddels weten we wel beter. 

Onderdeel van de familie Meiland

Het contact tussen Montana en Dirk leek kort na de breuk wat stroefjes te verlopen, maar later - tijdens het klussen bij het nieuwe pension - lieten Erica en Martien weten dat Dirk zo nu en dan nog wel eens komt buurten. Hij is tenslotte wel ruim acht jaar onderdeel geweest van de familie. 

Beslissing 

Tot een vechtscheiding is het dus gelukkig niet gekomen. Maar hoe ervaart Montana het vrijgezellenleven? 'Het kan soms heel lastig zijn om een bepaalde beslissing te nemen. Maar ja, soms komt er een punt in je leven dat je dat moet doen', vertelt ze eerlijk aan RTL Boulevard.

Eigen onderkomen 

'We hebben nog gewoon contact, je hebt toch je dingetjes. En af en toe komt hij ook bij het pension kijken. Dus dat is verder gewoon prima', laat ze kort maar krachtig weten. Verder geniet Montana nu van haar nieuwe onderkomen. 'Ik zit lekker in mijn huisje sinds drie weken. Ik zit hartstikke lekker.' 

Nieuwe liefde? 

Huisje, boompje, beestje. Staat Montana open voor een nieuwe liefde in haar leven? 'Nee', zegt ze stellig. 'Mij niet bellen voorlopig. Ik vind het prima even alleen.' 

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!