Montana Meiland en vriend na acht jaar uit elkaar

Verdrietig nieuws op de woensdagmiddag. Montana Meiland en haar vriend Dirk hebben na acht jaar besloten hun relatie te verbreken.

Montana Meiland en Dirk
© Brunopress

Hoewel Montana vorige week in Story nog haar kinderwens uitsprak en het ook al over trouwplannen had, maakte de Meiland-telg woensdag toch het nieuws bekend dat de relatie tussen haar en Dirk is gestrand. Via Instagram laat Montana weten dat ze 'ieder hun eigen weg gaan'. 

Montana en Dirk uit elkaar

'We hebben mooie momenten met elkaar beleefd, maar soms komt er een tijd om elkaar los te laten', schrijft Meiland onder andere bij een zwart-witte foto van haar en haar (nu) ex-vriend Dirk. De twee hadden een relatie van zo'n acht jaar. 

Ook Dirk laat van zich horen via zijn Instagram. Hij plaatst een reeks aan foto's van de afgelopen jaren en schrijft daarbij: 'Op het moment doen we een stap terug in onze relatie om ons zelf weer terug te vinden. Na alles wat er de afgelopen jaren om ons heen gebeurd is, zijn we veranderd, positief en negatief, bewust en onbewust. [...] We houden van elkaar en blijven in ieder geval goede vrienden.'

Dankbaar

Niet alleen schrijft hij de tekst voor Montana, ook bedankt hij zijn schoonouders Martien en Erica. 'Jullie zijn fantastische personen, ik vind het ook heel erg vervelend dat jullie dit mee moeten maken na de geweldige 8 jaren welke wij gehad hebben', aldus Dirk. 'Lieve Montana je blijft m’n alles ❤️', sluit Hoogstraten zijn bericht af.

Bron: RTL Boulevard, Instagram

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!