• Hazes

Monique Westenberg trots op openhartige André: 'Voor jezelf en onze kleine man'

Door Redactie
Monique Westenberg trots op openhartige André: 'Voor jezelf en onze kleine man'

Maandagavond verbrak André Hazes plotseling de lange mediastilte en schreef hij openhartig over de 'meest donkere periode' van zijn leven. De volkszanger vertelt zijn verslavingen te hebben overwonnen en kondigt ook een comeback aan. Hij kan niet wachten om weer op te treden en in 2023 mee te doen aan Holland Zingt Hazes. Monique Westenberg laat in een reactie weten hoe trots en dankbaar ze is. 

'Trots op waar je nu staat en dankbaar voor de stap die je genomen hebt', schrijft Monique. 'Voor jezelf en onze kleine man!' Westenberg hoop dat de vader van haar zoontje Dré aan zichzelf blijft werken. 'Zet je zoektocht vooral nog door. Over bergen, door de dalen… Je zult de weg wel vinden!', aldus Monique. 

Mediastilte

André Hazes heeft maandag na een lange mediastilte weer eens iets van zich laten horen. De zanger plaatst een lang bericht op Instagram waarin hij ingaat op wat hij de afgelopen tijd heeft gedaan en hoe zijn comeback eruit gaat zien.

'Meest donkere periode van mijn leven'

'Ik zat in de meest donkere periode van mijn leven. Ik raakte mijzelf kwijt, terwijl ik iedereen om mij heen tevreden probeerde te houden', aldus André. 'Wanneer ik probeerde mijzelf terug te vinden, raakte ik steeds meer mensen kwijt.'

Professionele hulp

De 28-jarige is vervolgens professionele hulp gaan zoeken, omdat hij 'dat op dat moment zo nodig had'. Hij wilde uitzoeken wie hij werkelijk was, wat hij wilde in het leven en hoe hij erachter kon komen wat hem 'ECHT gelukkig' maakt, maar ook 'wat juist niet'. De zanger koos daarom bewust voor een lange mediastilte om 'een periode van rust te creëren, iets waar ik enorm aan toe was en waardoor het nu weer juist goed met mij gaat'.

Documentaire Crossroads

Over de 'donkere periode' van André heeft Videoland de documentaire Crossroads gemaakt. Die verschijnt volgens de volkszanger 'binnenkort' op de streamingdienst. 'Ik laat mij van mijn meest kwetsbare kant zien en geloof me dat dit zwaar was. Ik ben van ver gekomen en jullie verdienen een eerlijke documentaire', meent hij.

Holland Zingt Hazes

Tot slot kondigt de zanger ook nog zijn muzikale comeback aan. 'Veel verslavingen heb ik inmiddels overwonnen, maar de verslaving om te mogen zingen voor mijn fans zal ik nooit kwijt raken. Ik heb jullie zo gemist en kan niet wachten om mijn comeback te maken. En waar anders zou dat kunnen dan bij Holland Zingt Hazes 2023', aldus André. 'Ik kijk er enorm naar uit om weer te mogen zingen voor het meest trouwe publiek dat er is.'

Bron: Shownieuws, ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.