• Hazes
  • Liefde

Monique Westenberg openhartig over hormoonbehandelingen voor zwangerschap

Door Redactie
Monique Westenberg openhartig over hormoonbehandelingen voor zwangerschap

Lange tijd dachten Monique Westenberg en André Hazes de ware voor elkaar te zijn. Het stel had destijds een grote (tweede) kinderwens. Maar dat ging niet vanzelf: Monique onderging lange tijd hormoonbehandelingen.

André en Monique zijn er altijd open over geweest dat zwanger raken niet makkelijk ging; de blondine kan moeilijk op de natuurlijke manier zwanger raken. In het ziekenhuis hebben de twee eicellen laten bevruchten, die teruggeplaatst hadden kunnen worden. Een jaar geleden schoven niet onder stoelen of banken dat ze droomden van een broertje of zusje voor Dré.

Behandelingen

Zo ver heeft het niet mogen komen: André is inmiddels gelukkig met Sarah van Soelen. Maar Monique merkt nog steeds de gevolgen van de hormoonbehandelingen die ze destijds onderging. 'Voor de zomer begon ik met een kuur van cupping en bindweefselmassage op mijn buik en bovenbenen', begint ze de post. De behandelingen helpen onder meer tegen cellulitis.

Opgezette buik

Maar voor Monique heeft het nog een veel groter voordeel: 'Door het prikken in mijn buik met hormonen is er littekenweefsel ontstaan, waaraan allemaal verklevingen (vetcellen) zijn gaan ophopen.' Daardoor had de blondine altijd een opgezette buik. Door de behandelingen zijn het littekenweefsel en de 'hormoonrommel' verdwenen. Monique wil deze tip doorgeven aan andere vrouwen die ook hormoonbehandelingen hebben ondergaan en met hetzelfde probleem rondlopen. 'Ik hoop met deze post een aantal van jullie te bereiken die er iets aan hebben.'

Monique Westenberg openhartig over hormoonbehandelingen voor zwangerschap

Beeld: Peter Smulders / Instagram Stories

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.