• Hazes

Monique Westenberg nog steeds ontroostbaar

Door Redactie
Monique Westenberg nog steeds ontroostbaar

Het gemis van Monique Westenberg is nog altijd groot. Haar hond Dunya overleed bijna een jaar geleden, maar er gaat geen dag voorbij dat de vriendin van André Hazes niet aan haar viervoeter denkt. 

Op Instagram deelt ze een prachtige foto en schrijft: 'Ik mis jouw pootje in mijn hand, ik mis het geluid van jouw nageltjes op de vloer, ik mis de geur van je pootkussentjes, ik mis jouw pootje die mij aantikt omdat je iets lekkers wilt, ik mis jouw pootjes op mijn schoot tijdens het autorijden, ik mis jouw pootjes tegen m’n rug schoppend terwijl je ligt te dromen. Ik mis jou ❤️?'

Prentenboek

Over haar overleden hond maakte ze het prentenboek Dunya. In het boek legt Monique aan kinderen uit wat er gebeurt als er een huisdier overlijdt. Aan de hand van vrolijke tekeningen wordt het levensverhaal van pitbull Dunya, die vorig jaar op 14-jarige leeftijd overleed, verteld.

Monique Westenberg nog steeds ontroostbaar

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders