• Hazes

Monique Westenberg is klaar met moedermaffie (en bijt van zich af)

Door Redactie
Monique Westenberg is klaar met moedermaffie (en bijt van zich af)

Dat de moedermaffia (moeders die andere moeders ongevraagd advies, zeg maar kritiek, geven) het vaak heeft gemunt op Monique Westenberg, dat moge duidelijk zijn, maar dit keer bijt ze van zich af. De vriendin van André Hazes werd beladen met opmerkingen over bepaalde zwembandjes die haar zoontje droeg. Volgens de blondine is dat heel onnodig.

Onlangs deelde André Hazes en Monique op Instagram schattige foto's van hun zoontje André in het zwembad. Het kleine ventje droeg bepaalde zwembandjes en niet veel later werden de ouders overladen met kritiek. 

Waarschuwingen 

Monique is het zat en legt in haar Insta Stories uit dat ze klaar is met alle waarschuwende berichten. "Ik krijg allemaal waarschuwende berichten van volgers over de zwembandjes van Lekker Zwemmen", legt ze uit in haar Instagram Story. "Ik gebruik nu al meer dan een jaar deze bandjes bij André."

Monique laat het daar niet bij... "Dat er nu een verkeerde productie heeft tussen gezeten, is heel vervelend, maar weerhoudt mij er zeker niet van de bandjes te blijven gebruiken", gaat André's vriendin verder. "Ik vind ze heel prettig in gebruik, mijn kind verplaatst zich gemakkelijk, kukelt niet naar voor of achter en krast zichzelf of andere kindjes niet aan scherpe randjes zoals bij de ouderwetse zwembandjes."

Monique Westenberg is klaar met moedermaffie (en bijt van zich af)

Verantwoordelijkheid

Ook wil de moeder van André Junior graag de verantwoordelijkheid bij de ouders leggen om hun kind in de gaten te houden tijdens het zwemmen. En dat er extra mogelijkheden zijn: "Zo heb ik ook altijd een paar reservebandjes bij me." De blondine erkent wel dat het goed bedoeld is van haar volgers. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP