• Hazes
  • Liefde

Monique Westenberg geniet van quality time: 'Toppunt van ontspanning'

Door Redactie
Monique Westenberg geniet van quality time: 'Toppunt van ontspanning'

Monique Westenberg geniet van quality time met haar zoontje Dré. Samen brengen ze een bezoekje aan de kinderboerderij.

En dat Monique helemaal tot rust komt, blijkt wel uit het bijschrift bij de zoete kiekjes. 'Toppunt van ontspanning', laat Westenberg weten. Haar voormalige vriend André Hazes is vooral onder de indruk van hun zoontje. 'Baassie?', reageert hij onder de post.

Veel lof

In de reacties is er verder niks dan lof voor hoe goed Monique de draad weer oppakt. 'Lekker zo genieten van kleine Andre ??? en ontspannen doe je goed monique. Super moeder!', reageert iemand. Een ander laat weten: 'Wat heerlijk ?.'

Relatiebreuk

Begin november kondigde André Hazes (25) met veel bombarie aan dat hij zijn knipperlichtrelatie met Monique Westenberg had beëindigd. De twee hebben samen een zoon, de driejarige André. Het was Monique die vervolgens uit de doeken deed dat André verliefd was op een ander. Een dag later bleek die ander niemand minder dan de twintig jaar oudere Bridget Maasland te zijn. Amper twee weken nadat de bom barstte, kreeg Monique de volgende klap te verwerken: haar geliefde oma Corrie (‘de koningin’) was op 88-jarige leeftijd overleden. Bij de uitvaart bleek André uit beelden een van de kistdragers te zijn.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Monique Westenberg geniet van quality time: 'Toppunt van ontspanning'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.