• Hazes

Monique Westenberg deelt emotioneel bericht: 'Ik mis alles aan jou'

Door Redactie
Monique Westenberg deelt emotioneel bericht: 'Ik mis alles aan jou'

Het is alweer een jaar geleden dat Monique Westenberg (42) afscheid moest nemen van haar oma Corrie. De vriendin van André Hazes (26) deelt daarom een prachtig eerbetoon aan deze belangrijke vrouw in haar leven.

'Mijn allerliefste koningin!', schrijft ze bij verschillende foto's en video's van hen samen. 'Alweer één jaar zonder jou. Zonder de fijne gesprekken, zonder jouw wijze raad en troostende woorden, zonder jouw heerlijke eten, de uitstapjes die we maakten, zonder jouw thuis en jouw geur! Ik mis alles aan jou. Alles!!! ❤️26•11 ✞?.'

Belangrijke vrouw

Oma Corrie overleed vorig jaar op 88-jarige leeftijd aan de gevolgen van longkanker. Zowel Monique als André namen afscheid van deze belangrijke vrouw in hun leven. Samen hebben Corrie de laatste eer bewezen. 'Jouw laatste kerkmis,' schreef Monique destijds op Instagram. Te zien was hoe de kist van Corrie wordt gedragen, en ook de bloemenzee werd in beeld gebracht. De zanger was aanwezig op de uitvaart. 'Was een mooie avond,' reageerde hij op de beelden van Monique.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.