• Liefde

Monique Westenberg deelt bijzondere mijlpaal van zoontje André

Door Redactie
Monique Westenberg deelt bijzondere mijlpaal van zoontje André

Monique Westenberg en André Hazes leggen op social media een bijzonder moment vast. Zoontje André heeft namelijk zijn eerste 'wiebeltandje'. Een mijlpaal voor de kleine man. 

Op Instagram deelt Monique nu een filmpje waarop te zien is dat de kleine Dré begint met het wisselen van zijn tandjes. 

Wiebeltand

Ook André is aanwezig bij de mijlpaal van zijn zoon. Zo heeft de zanger wel een idee hoe hij het tandje eruit kan krijgen. 'Dan doen we een touwtje eraan en die doen we aan een auto en dan ga ik wegrijden', grapt papa André. Iets wat de kleine man eigenlijk wel een goed idee vindt. 'Oké', zegt hij dapper. 

Tekst gaat verder na de post. 

Monique Westenberg deelt bijzondere mijlpaal van zoontje André

Update

Rachel Hazes gaf recent nog een update hoe het nu met André gaat die herstelt van zijn emotionele burn-out. 'Het gaat beter met André', liet Rachel weten. Volgens de laatste geruchten zou de zanger in Amerika aan zijn comeback werken. Daarover zei ze: 'André is herstellende van een emotionele burn-out en hoe iemand dat invult moet diegene zelf bepalen. André is gewoon een mooie reis aan het maken.'

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders, Instagram Monique Westenberg

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.