• Hazes

Monique Westenberg bewonderd om kracht: 'Voorbeeld van sterke vrouw'

Monique Westenberg bewonderd om kracht: 'Voorbeeld van sterke vrouw'

Na twee pijnlijke breuken met André Hazes (27), pakt Monique Westenberg (43) de draad weer op. Dat ze niet bij de pakken neer zit, zorgt voor veel bewondering van fans. Ze prijzen de blondine om haar kracht.

Na een korte Instagrampauze geeft Monique haar volgers weer een inkijkje in haar leven. Dit weekend deelde ze foto's van zichzelf op Ibiza. Bij een kiekje schrijft ze een betekenisvol bericht: 'Als het leven je citroenen geeft, maak er dan sinaasappelsap van en laat de rest van de wereld zich maar afvragen hoe je dit in hemelsnaam hebt gedaan.'

'Sterke vrouw'

Monique's volgers zijn een grote steun: ze overladen haar met complimenten. 'Jij bent een voorbeeld van hoe sterk een vrouw kan zijn', schrijft een fan. 'Je doet het echt super goed en wees vooral TROTS OP JEZELF', reageert een ander. Nog een fan heeft een belangrijk advies voor Monique: 'Kijk naar al je goede kwaliteiten en omarm jezelf, kanjer.'

Monique blijft in gezinsvilla

Story is informatie ter ore gekomen waaruit blijkt dat Monique de komende jaren zorgeloos in de villa kan blijven wonen; André zou er alles aan gelegen zijn om het zijn ex en vooral hun zoontje zo comfortabel mogelijk te maken na de volkomen onverwachte liefdesbreuk. Kleine André zit in de buurt op school, en geruchten dat Monique naar Vinkeveen zou verhuizen zijn dan ook op niets gestoeld.

Nieuwe liefde voor André

Story maakte bekend dat André's relatie met Monique definitief voorbij is. Hij hintte vervolgens op een mogelijke relatie met influencer Sarah van Soelen, maar de zanger stelde daarbij dat het vooralsnog alleen vriendschap is. Inmiddels is er wel degelijk wat opgebloeid tussen André en Sarah. Dat bevestigde de zanger in de talkshow Beau. Inmiddels heeft het kersverse stel samen een huis gekocht.

Pijnlijke relatiebreuk

Monique meldde eerder op Instagram dat de breuk voor haar uit de lucht was komen vallen. Volgens Hazes ging het al langer slecht tussen de twee. 'De keuze van André om bij ons weg te gaan is voor mij abrupt en heb ik niet zien aankomen. De haast die ermee gemoeid is om dit zo snel naar buiten te brengen, zonder dat we dit eerst onze zoon hebben kunnen vertellen verbaast mij na hetzelfde patroon van een jaar geleden niet', schreef Westenberg op Instagram.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.