• Volendam
  • Liefde

Monique Smit door heftige periode na bevalling: 'Heb wel een beetje op het randje gezeten'

Door Redactie
Monique Smit door heftige periode na bevalling: 'Heb wel een beetje op het randje gezeten'

Monique Smit (31) is moeder van twee prachtige kindjes, maar dat betekent niet dat alles van een leien dakje verliep. De zangeres vertelt in de podcast 'Podnataal' dan ook dat ze na haar eerste bevalling er aardig doorheen zat.

Want hoewel haar zoontje Noah razendsnel ter wereld kwam, was dat niet alleen maar voordelig. Monique verklaart: 'Mijn bevalling ging heel goed, alleen ben ik na Noah wel gehecht. En daar is iets misgegaan. Daar heb ik maandenlang last van gehad en ontstekingen gehad. En ik wilde borstvoeding geven, maar dat lukte niet. Dus had ik ontstekingen boven en onder.'

Heftige periode

Ze vervolgt: 'Ik heb wel het moment gehad dat ik dacht: is dit het nou? Volgens mij heb ik wel een beetje op het randje gezeten. Het was een heel heftige periode voor mij.' Monique had dan ook niet het gevoel dat ze op een roze wolk zat, eerder op een donkergrijze variant. 'Ik dacht: ik heb een heel mooi kindje, maar ik heb álleen maar pijn (…) Ik had echt het gevoel dat ik aan het falen was.' Smit wist dan ook niet zeker of ze wel nog een tweede kindje wilde, zeker door de verkeerde hulp na deze bevalling.

Roze wolk

Toch besloot de zangeres er voor te gaan en kreeg ze nog zoontje Luca. Gelukkig verliep de bevallig nu een stuk soepeler: geen knip en ook geen niet uitgescheurd. Toen realiseerde Monique zich pas hoe het ook kan gaan.'Toen moest ik zo hard huilen. Toen dacht ik: zo kan het ook (...) Dit is wat mensen bedoelen met die roze wolk. Toen had ik 'm.'

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Monique Smit door heftige periode na bevalling: 'Heb wel een beetje op het randje gezeten'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.