• Hazes
  • Liefde

Monique schrijft lieve woorden over André

Door Redactie
Monique schrijft lieve woorden over André

Na alle berichten over een mogelijke breuk tussen André en Monique, lijkt alles nu weer koek en ei te zijn. Monique Westenberg laat via Instagram blijken trots te zijn op de zanger. André Hazes gaf afgelopen dagen een aantal grote live-shows in Ahoy. 

Peptalk

“De avond nadert, de zenuwen stijgen. Naar dit moment heb jij maanden toegeleefd en keihard voor gewerkt. Samen met jouw fantastische band”, schrijft Monique bij een foto van André op het podium.

“De lichten zijn gedimd, een peptalk, een knuffel, oortjes gaan in. Nog even en dan… SHOWTIME! Daar sta je vol zelfvertrouwen. Want zelfvertrouwen is niet het podium op gaan en denken dat je beter bent dan een ander. Zelfvertrouwen is dat podium pakken en weten dat je jezelf niet hoeft te vergelijken met een ander. Rock the stage! (En hopelijk kan ik je na deze dagen weer achter het behang vandaan halen) ❤️”

Zondag voegde ze daar nog meer mooie woorden aan toe: "Kijk oma’tje genieten van haar “kleinzoon”. En de trots die op papa’s gezicht staat (foto 8) als hij naar zijn schoonzoon kijkt, maar kijk ook in de ogen van de andere vader... die kijkt naar een zaal vol mensen, mensen die daar voor één persoon zijn gekomen. Zijn ZOON ?"

Succes

Die woorden hebben André duidelijk goed gedaan. Zijn shows blijken namelijk een groot succes. "Zo voldaan. Morgen de laatste. KAMAAAAAAAAAN!", schrijft Hazes bij een filmpje van zijn optreden.

Beeld: Peter Smulders

Monique schrijft lieve woorden over André

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.