Monique draagt bijzondere hartslag met zich mee

Door Redactie
Monique draagt bijzondere hartslag met zich mee

Begin mei deelde Monique Westenberg op Instagram het verdrietige bericht dat haar hond Dunya was overleden. Omdat Dunya ongeneeslijk ziek was, liet Monique een paar dagen voor haar overlijden de hartslag van het huisdier vastleggen. Nu laat de vriendin van André Hazes zien wat ze daarmee gedaan heeft.

Monique heeft de hartslag laten graveren in een ketting, waarmee ze Dunya voor altijd met zich mee draagt. 'Een paar dagen voor het overlijden van Dunya heb ik haar hartslag laten vastleggen,' zegt Monique in een bericht op haar Instagram. 'Of het een voorgevoel geweest is weet ik niet, maar iets in mij zei dat ik dit die dag moest doen. Met deze hartslag ben ik naar @justfrankyjewellery gegaan met de vraag of zij deze wilde graveren in een ketting. Zij hebben dit met liefde voor mij gedaan en gisteren kreeg ik hem binnen. Nu draag ik altijd haar hartje bij me!'

Rouw

Begin mei liet Monique weten dat ze in rouw was gedompeld. Ze moest afscheid nemen van haar geliefde hond Dunya, die ongeneeslijk ziek was. 'Mijn hart is gebroken, maar krijgt ook rust. Ze was moe, ze had geen pijn, maar vond het genoeg geweest,' schreef Monique bij het bericht. Dunya overleed toen Monique samen met haar gezin op vakantie was in Mexico. Die week erna werd Dunya gecremeerd.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Monique draagt bijzondere hartslag met zich mee

Beeld: Peter Smulders