• Hazes
  • Liefde

Monique deelt alleszeggende foto met zoontje na liefdesbreuk: 'Onvoorwaardelijk'

Door Redactie
Monique deelt alleszeggende foto met zoontje na liefdesbreuk: 'Onvoorwaardelijk'

Vandaag kon Story onthullen dat André (27) en Monique (43) niet langer samen zijn. Westenberg lijkt op Instagram de breuk met Hazes te bevestigen met een alleszeggende foto.

Monique plaatst namelijk een foto met zoontje Dré en schrijft: 'Onvoorwaardelijk ♡.' Opvallend is natuurlijk dat de zanger op deze foto ontbreekt en daarmee zegt één beeld eigenlijk meer dan duizend woorden.

Steun

Westenberg ontvangt veel steun in de reacties. Zo laat William Rutten weten: 'Nothing else matters! ❤️'. (Voormalig?) schoonzus Roxeanne laat twee hartjes achter onder de post van Monique.

Uit elkaar

De verloving tussen de twee verbroken en de zanger heeft de gezinsvilla verlaten. Dat bevestigt een betrouwbare bron aan weekblad Story, dat de onverwachte liefdesbreuk, die definitief is, vandaag onthult. Waarom het koppel niet langer samen is, is niet duidelijk. Wel is een feit dat de bruiloft er dus niet langer gaat komen. En daarmee is de bom definitief gebarsten.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.