• Hazes

Monique: 'André vindt beetje bij beetje weer zijn rust terug'

Door Redactie
Monique: 'André vindt beetje bij beetje weer zijn rust terug'

De vriendin van André Hazes laat weten dat het stapje voor stapje weer wat beter gaat met de zanger. André kondigde vorige week op zijn Instagram aan even rust te nemen.

Hij wilde zichzelf vooral bewijzen naar iedereen in Nederland. Als gevolg heeft André zijn lichamelijke klachten te lang genegeerd en nachten doorgehaald omdat hij zelf dacht dat dat de manier was om te kunnen blijven presteren. 'Velen van jullie hebben mij gewaarschuwd dat als ik niet op zal letten ik in een dip terecht zal gaan komen. Na een lang gesprek heeft de dokter voor mij besloten, en ik zeg het met veel pijn in mijn hart, dat ik rust moet nemen.'

Lach op zijn gezicht

André brengt dan nu ook vooral veel tijd door met zijn gezin en zijn zoon. Iets wat hij de afgelopen tijd misschien wel te weinig heeft gedaan. Monique schrijft: 'Er was eens.... de liefste papa die zijn zoon elke dag een lach op zijn gezicht bracht. Die er van genoot dat er genoeg tijd was om samen te kunnen zijn. Die beetje bij beetje zijn rust terug vond om er later weer tegen aan te kunnen om zijn zoon trots te laten zijn. Zowel als papa als artiest!' 

'Zoon van'

Dat hij nu weer de rust kan vinden, was lange tijd wel anders. André voelde een grote neiging om zichzelf te bewijzen. Dit heeft hem uiteindelijk de kop gekost. 'Ik heb uitgelegd hoe mijn afgelopen jaren eruit hebben gezien en hoe ik mezelf daardoor heb behandeld. Ik heb mij de afgelopen jaren mijn vingers tot het bot gewerkt omdat ik jullie allemaal wilde laten zien dat ik meer ben dan de zoon van.", liet hij weten via zijn Instagram. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Monique: 'André vindt beetje bij beetje weer zijn rust terug'

Bron: AD | Beeld: Peter Smulders