• Liefde

Monica Geuze over relatie tussen haar en ex Lars Veldwijk: 'Nog steeds allerbeste keuze ooit'

Door Redactie
Monica Geuze over relatie tussen haar en ex Lars Veldwijk: 'Nog steeds allerbeste keuze ooit'

Monica Geuze en Lars Veldwijk waren tijden terug een powerkoppel, maar zijn ook sinds lange tijd alweer uit elkaar. Toch blijven de twee voor altijd met elkaar verbonden, aangezien ze een dochtertje hebben samen: Zara Lizzy. De verstandhouding tussen Monica en Lars liep na hun relatie niet altijd even lekker, maar inmiddels is het weer helemaal goed.

In haar vlog vertelt Monica dat zij en Lars ondertussen gewoon weer met elkaar kunnen lunchen.

Vriendschappelijk en respectvol

Monica begint in haar video over de verstandhouding tussen haar en haar ex Lars. 'Ik wilde er toch even iets over delen', aldus Monica. 'Ik realiseerde me ineens dat we op zo’n vriendschappelijke en respectvolle manier met elkaar om kunnen gaan en dat is heel lang niet zo geweest', vertelt de influencer terwijl ze terugblikt op het moment dat zij en Lars de opvoeding van hun dochter bespraken.

'Geeft rust'

Voor Monica geldt dat eigenlijk alles in het leven wel weer goedkomt en zo ziet ze ook de herstelde (vriendschappelijke) relatie met Lars als bewijs daarvoor. 'Dat geeft zoveel rust. Tijd heelt een heleboel wonden, ook al denk je op sommige momenten dat het misschien niet goed komt. Voor ons is het nog steeds de allerbeste keuze ooit geweest om niet samen te zijn', zegt ze. Ook al is het niet altijd even makkelijk geweest: 'Des te fijner dat het nu wel goed samen kan. Daar wilde ik even mijn dankbaarheid voor uitspreken, ik ben er heel blij mee', aldus Geuze.

Nieuwe relatie

Monica heeft inmiddels een nieuwe relatie met Robbert. De twee hebben zelfs al een huis gekocht, maar een tijdje terug draaide de geruchtenmolen op volle toeren omdat het zo zou zijn dat het koppel alweer uit elkaar was. Maar Monica veegde deze geruchten al snel van tafel: 'Daar is niks van waar', zei ze destijds in RTL Boulevard. 'Het gaat gewoon zoals het altijd gaat. Het gaat goed. [...] Op een gegeven moment lachen we er gewoon maar om. Ik heb bijna het idee dat het onze relatie versterkt.'

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.