• Showbizz

Monica Geuze over band met ex Lars Veldwijk: 'Denk dat die therapeut trots op ons geweest zou zijn'

Door Redactie
Monica Geuze over band met ex Lars Veldwijk: 'Denk dat die therapeut trots op ons geweest zou zijn'

Een paar dagen geleden liet Monica Geuze (26) al zien dat ze gewoon nog met haar ex Lars door één deur kan. Samen met dochtertje Zara-Lizzy gingen de twee voormalig geliefden gezellig een hapje lunchen. Maar hoe is de band nu tussen de twee?

Hoewel je normaal niet per se contact hoeft te hebben als een relatie uitgaat, is dat vanwege hun dochtertje natuurlijk wel anders. Elkaar ontwijken kan niet, zo vertelt Monica in haar podcast Geuze & Gorgels. 

Goed gesprek

De twee schoven aan tafel (samen met Zara-Lizzy) en hebben volgens Geuze voor het eerst een ontzettend goed gesprek met elkaar kunnen voeren. Zonder dat ze ruzie kregen, hebben ze elkaars behoeftes en gevoelens over bepaalde situaties kunnen delen.

Therapie

En dat terwijl ze ten tijden van hun relatie moeite hadden om goed met elkaar te praten. 'Vlak voordat we uit elkaar gingen zijn we in therapie gegaan om beter met elkaar te leren communiceren. Dat is toen niet gelukt en uiteindelijk zijn we alsnog uit elkaar gegaan.' Monica concludeert: 'Ik denk nu dat die therapeut trots op ons geweest zou zijn. We hebben elkaar geen dingen verweten.'

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.