Molloten opgelet: Wie is de Mol komt terug volgend jaar

Door Redactie
Molloten opgelet: Wie is de Mol komt terug volgend jaar

Corona of niet. Het mollen gaat na het jubileumseizoen ook gewoon volgend jaar door. Hoe ze het gedaan hebben, is uiteraard geheim.

Feit is wel dat Wie is de Mol volgend jaar het 21e seizoen te zien is.

Kandidaten

Dat maakte presentator Rik van de Westelaken maandag bekend in een video op Instagram. Het was onzeker of het programma door kon gaan in coronatijd. In de video spreekt Van de Westelaken de nieuwe kandidaten toe.

Wie?

'Kandidaten. De komende periode zullen jullie fysiek en mentaal uitgedaagd worden. Wie is te vertrouwen en wie niet?' Wie de kandidaten zijn, is nog niet bekend. Deze worden vermoedelijk in de komende weken bekendgemaakt.

Jubileumseizoen

Op dit moment is het jubileumseizoen van Wie is de Mol te zien. Ellie Lust (2016), Horace Cohen (2011), Jeroen Kijk in de Vegte (2017), Nadja Hüpscher (2007), Nikkie de Jager (2019), Patrick Martens (2008), Peggy Vrijens (2006), Ron Boszhard (2018), Tina de Bruin (2020) en Tygo Gernandt (2014) doen allemaal mee. Er zijn inmiddels al 5 kandidaten afgevallen. 

In de race zijn nog: Nikkie de Jager, Peggy Vrijens, Jeroen Kijk in de Vegte, Peggy Vrijens, Patrick Martens en Ron Boszhard.

Bron: Instagram Beeld: AVROTROS

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.