• GTST
  • Katja Schuurman

Moeten Katja en Lieke GTST gaan redden?

Door Redactie
Moeten Katja en Lieke GTST gaan redden?

Met de sterren van toen hoopt RTL4 dat de kijkcijfers van Goede Tijden, Slechte Tijden weer ver boven het miljoen komen. Wilbert Gieske en Cas Jansen zijn vanaf deze week, na jaren van afwezigheid, weer te zien. En zij zouden niet de enige ‘oude’ acteurs zijn die terugkeren. Katja Schuurman en Lieke van Lexmond zouden al in gesprek zijn en ook Rick Engelkes zou openstaan voor een comeback. 

Welke Goede Tijden, Slechte Tijden-sterren uit het verleden worden door RTL4 weer van stal gehaald? Met het opnieuw casten van Wilbert Gieske en Cas Jansen hopen de schrijvers dat het publiek weer massaal gaat kijken naar de dagelijkse soapserie.

Katja Schuurman

Cas speelde vanaf 1996 drie jaar lang de rol van Julian Verduyn, de geadopteerde zoon van Laura en Robert Alberts. Destijds vertrok hij uit de serie om met Jessica Harmsen, een rol van Katja Schuurman, de wereld rond te trekken. Zijn terugkeer geeft de schrijvers weer volop mogelijkheden. En wellicht keert Katja ook terug. Zij staat onder contract bij RTL4 en heeft altijd opengestaan voor een comeback. Eerder vertelde ze: ‘Er zijn mensen die nog steeds zeggen: Hé Jessica, terwijl het twintig jaar geleden is. Als dat een heel grappig gastrolletje is, zou ik dat best willen doen.’

Lieke van Lexmond

Katja is niet de enige die bij RTL4 onder contract staat en eerder in GTST heeft gespeeld. Ook de naam Lieke van Lexmond, die de rol van Charlie Fischer speelde en de televisiemoeder van Valentijn Sanders is, wordt veel genoemd om terug te keren. Het zou ook logisch zijn, omdat de naam van haar personage in de serie al verschillende keren is gevallen. Lieke wenst echter niet te reageren op de vraag of ze benaderd is. En dat zou veelzeggend kunnen zijn.

Beeld: Peter Smulders, ANP

Lees het hele verhaal in Story. Editie 49 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Moeten Katja en Lieke GTST gaan redden?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.