• Showbizz

Moet Tom Egbers noodgedwongen zijn huis verlaten?

Door Redactie
Moet Tom Egbers noodgedwongen zijn huis verlaten?

Tom Egbers en zijn vrouw Janke Dekker hebben hun riante stadsvilla in Amsterdam-Zuid te koop gezet. Kan dat iets te maken hebben met de coronacrisis, die momenteel bij menigeen financieel keihard toeslaat?

Na zijn onverwachte hartinfarct in de zomer van 2019 is sportpresentator Tom Egbers (63) inmiddels weer volop aan het werk. Dat geldt echter niet bepaald voor zijn vrouw Janke Dekker (56). Vanwege de coronacrisis heeft zij recentelijk besloten om te stoppen met haar theaterbedrijf Janke Dekker Producties. ‘Met het aanhouden van de coronacrisis en het wederom aanscherpen van de maatregelen en de annuleringen die dientengevolge meteen volgden is het onhoudbaar om langer te blijven hopen,’ deelt Janke op haar website mee. ‘Ik neem dan ook zelf het voortouw en stop ermee.’ Een drama dat mogelijk de aanloop was naar een al even drastisch besluit. Want enkele weken nadat Janke de stekker uit haar theaterbedrijf trok, zetten zij en Tom hun fraaie stadsvilla in Amsterdam-Zuid te koop.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 5 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Moet Tom Egbers noodgedwongen zijn huis verlaten?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.