Moeder Lil Kleine haalt uit naar Jaimie: 'Ze negeert hem totaal'

Door Redactie
Moeder Lil Kleine haalt uit naar Jaimie: 'Ze negeert hem totaal'

Babette Verhoef - de moeder van Lil Kleine - en haar zoon hebben dan geen goede relatie, maar ook met Jaimie lijkt ze niet veel te hebben. Na het zien van een aflevering van de realityserie van Vaes haalt Lil Kleine's moeder hard uit naar haar ex-schoondochter.

Dit doet ze met een tirade in haar Instagram Stories.

'Meesterverhaspelaar'

Babette liet op Instagram weten naar de reallifesoap Jaimie: In The Vaes Lane te kijken, maar vertelt daarin ook geschokt te zijn over wat ze in de serie zag. 'Met verbijstering kijk ik naar de 'reallifesoap' van meesterverhaspelaar J.V.', zo begint Verhoef haar verhaal. 'Geen seconde in de twee afleveringen die ik heb gezien kijkt ze haar kind aan of neemt ze 'm even op schoot. In ieder shot zit hij achter een beeldscherm, en als hij dan even naar haar toe komt, negeert ze hem totaal', gaat ze verder.

'Lekker knuffelen'

Eigenlijk zou Babette het liever allemaal gewoon zelf overnemen - ondanks dat ze zelf waarschijnlijk ook niet veel contact heeft met Lío, vanwege de slechte band met haar zoon. 'Lieve jongen, kon ik er maar voor je zijn, of je even lekker knuffelen', schrijft ze verder nog.

De tekst gaat verder onder de foto's. 

Moeder Lil Kleine haalt uit naar Jaimie: 'Ze negeert hem totaal'

Geen contact

Eerder vertelde Lil Kleine aan Johnny de Mol al dat hij geen contact met zijn moeder zou hebben. Ze zou vroeger namelijk erge dingen bij hem hebben gedaan. 'Die dingen doe je niet bij een kind. Helemaal bij niemand en al helemaal niet bij je eigen kind', aldus Jorik, zoals de rapper echt heet. 'Ik heb dat op een jonge leeftijd al afgesloten. En ik ben daar misschien heel hard in, maar ik heb daar geen gevoel meer bij.'

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.