Moeder Gerard Joling over Gordon: 'Ben je helemaal niet meer bij hem geweest?'

Door Redactie
Moeder Gerard Joling over Gordon: 'Ben je helemaal niet meer bij hem geweest?'

Het is weer eens bonje tussen Gordon (52) en Gerard Joling (60). En dat allemaal door de kritiek op het hondje Toto van Heuckeroth. De twee heren zullen dan ook niet snel bij elkaar op de koffie gaan.

In zijn nieuwste vlog bespreekt Gerard nog even kort de ruzie met Gordon. Moeder Janny snapt alle ophef niet helemaal en vraagt zich af: 'Ben je helemaal niet meer bij hem geweest? Dat moet toch?' Hierover kan Joling kort zijn: 'Nee joh, ben je gek? Laat lekker gaan.'

Grappen

Joling maakt sowieso liever een grapje van alles. 'Twee advocaten in de hand', dolde hij onder een foto op Instagram waarop hij twee flessen advocaat vasthoudt. De meeste volgers kunnen wel lachen om het grapje, maar anderen noemen het 'kleutergedrag' of zeggen dat hij anderen in hun waarde moet laten.

'Zoveelste dolksteek'

Gordon kreeg de afgelopen dagen flinke kritiek omdat Franse bulldogs, het ras van Toto, vaak gezondheidsklachten hebben. Gerard zei vrijdag dat zijn voormalige televisiepartner vaker honden had, maar daar toen geen tijd voor had en dus misschien beter geen huisdier had kunnen nemen. Gordon reageerde boos op Instagram en sprak over 'de zoveelste dolksteek' in zijn rug. Gerard zei zaterdagavond in RTL Boulevard dat de boze reactie van Gordon misschien kwam doordat hij weer aan de drank en drugs zat.

Bron: Superguide | Beeld: ANP

Moeder Gerard Joling over Gordon: 'Ben je helemaal niet meer bij hem geweest?'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.