• Liefde

Moeder en dochter Monteiro allebei gelukkig in de liefde: ‘Mooi als Romy mij weggeeft op mijn huwelijk’

Door Redactie
Moeder en dochter Monteiro allebei gelukkig in de liefde: ‘Mooi als Romy mij weggeeft op mijn huwelijk’

Antje Monteiro heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze graag wil trouwen met haar grote liefde Dennis van Tamelen. Hoewel ze pas na de coronacrisis haar jawoord wil geven, is ze stiekem al een beetje bezig met de voorbereidingen. En op haar Grote Dag zal er een bijzondere rol zijn weggelegd voor haar dochter.

Accepteren en doorgaan

Romy Monteiro (28) is al ruim twee jaar samen met Jasper Suyk. Ze laat nauwelijks een moment onbenut om haar liefde voor hem van de daken te schreeuwen. Zo ook vorige week op haar Instagram-account: ‘De liefste, de avontuurlijkste, creatiefste en vaak gekste man die ik ken. Eerlijk en open. En ook echt lief. Lief is een understatement. Samen proberen we te groeien naar een betere versie van onszelf. We zijn al 2 jaar 24/7 samen en dat maakt het al zo uniek.’ Aan Story vertelt ze: ‘Zo voel ik dat ook en iedereen mag het weten. Zeker het afgelopen jaar waren we constant samen. Of in mijn huis of bij hem thuis. Dan leer je elkaar echt goed kennen. Het zit gewoon goed tussen ons.’ Eerder was Romy verloofd met Django van Rijn, maar eind 2018 ging het koppel uit elkaar. ‘In het leven is het nooit iedere dag even leuk en gezellig. Van mijn moeder heb ik geleerd dat je dat moet accepteren en vervolgens weer doorgaan. Dat kan zij beter dan ik. Ik heb ook enorm veel bewondering voor die kracht.

Positief blijven

Ook zoals zij tijdens deze lockdown positief blijft. Het gebeurt meer dan eens dat ik bij haar aan de keukentafel zit en mijn hart uitstort. Dan ben ik echt aan het zeuren wat er allemaal niet kan. Ze hoort me aan en noemt vervolgens tig dingen die er allemaal nog wel kunnen. Terwijl ik gewoon even wil zeuren. Maar dat doet zij niet. Zij accepteert het heel makkelijk als iets niet kan. Zeker als ze zelf niet iets aan de situatie kan veranderen. Dan kijkt ze naar andere mogelijkheden. Daar kan ik echt wat van leren.’ Moeder Antje (51) zet naar eigen zeggen altijd het geluk van haar dochter op de eerste plaats. Toen Romy eerder trouwplannen had met haar inmiddels ex Django en ook al bezig was om een bruidsjurk uit te zoeken, besloot Antje haar huwelijkswens in de ijskast te zetten. ‘Eerst de bruiloft van Romy, daarna ik,’ liet ze weten. Maar na de breuk met Django taalt Romy niet meer naar een trouwring, en is voor Antje de weg vrij om te trouwen.

Beeld: Edwin Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 10 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.