Mode-ontwerpster Nikkie Plessen wederom onder vuur na uitspraken over badstof

Mode-ontwerpster Nikkie Plessen wederom onder vuur na uitspraken over badstof

Nikkie Plessen ligt wederom zwaar onder vuur na haar uitspraken bij RTL Boulevard gisteravond. Dit omdat de uitspraken die ze gedaan heeft over badstof, niet zouden kloppen.

Influencer Benthe Liem, die een bedrijf heeft met badstof-items, laat zich hierover uit op haar Instagram Stories.

Badstofkleding

Nikkie Plessen vertelde gisteravond bij RTL Boulevard namelijk dingen over badstofkleding die helemaal niet waar zouden zijn. 'Er werd heel erg duidelijk gezegd dat je in badstofkleding niet kan zwemmen. En dat is niet waar', aldus Benthe. 'Misschien nog een kleine tip voor degene die dit gezegd heeft, oftewel Nikkie Plessen: misschien is het handig voordat je dit soort dingen de wereld in slingert, dat je even je research gedaan hebt. Want het is absoluut niet waar en het scheelt mij werk en een hele hoop vragen om te beantwoorden', vervolgt ze.

'Walgelijk'

Duidelijke boodschap, maar Benthe ging nog even verder: 'Er werd ook gezegd dat het werd afgeraden om badstof te dragen omdat je er dik in lijkt. Sorry maar, dat we dit nog hardop uit moeten spreken , en dat dit überhaupt gezegd kan worden op televisie... Sorry, maar daar ben ik echt een beetje disgusted van.' Ze sloot haar video af met een aanmoediging voor haar volgers: 'Laat je alsjeblieft niet beïnvloeden door zo iemand op televisie dit dit soort rare uitspraken doet.'

'Inclusieve' beautylijn

Na haar succesvolle kleding- en sieradenlijn lanceerde Nikkie niet zo lang geleden haar beautylijn, met 'inclusieve' foundationkleuren. Het waren er in totaal zeven, en dat zorgde natuurlijk voor een volle lading kritiek. Zo luidden vele reacties: 'Kom terug wanneer je weet waarover je praat. Plaatsvervangende schaamte voor deze shade range'.

Bron: Shownieuws, Instagram | Beeld: Brunopress, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.