• Liefde

Mini-mensje onderweg: Stijn Fransen in verwachting van tweede kindje

Stijn Fransen kan het eindelijk van de daken schreeuwen! 

Stijn Fransen

De actrice is zwanger van haar tweede kindje. Dat maakt de blondine woensdagmiddag bekend, een dag nadat haar zoontje Lieuwe 1,5 jaar oud is geworden. 

'Hallo Baby 🤰 Eindelijk hoef ik mijn buik niet meer inhouden, er is nog een mini mensje in de maak 💜', schrijft Stijn liefdevol op Instagram. 'Heel veel zin om met je te knuffelen. Maar we moeten nog even geduld hebben…'

Broertje of zusje 

Samen met haar vriend Siegfried Jongsma is de actrice al trotse ouder van zoontje Lieuwe. Daar komt in 2023 dus een broertje of zusje bij. Hopelijk gaat de bevalling dan wat soepeler voor Fransen. Ze had bij haar eerste bevalling namelijk last van een weeënstorm. 'Bij 7cm was de pijn behoorlijk heftig omdat ik geen moment kon ademen tussendoor', schreef ze destijds op Instagram. 

Vriend Stijn Fransen

Toen de actrice bekend maakte dat ze in verwachting was, werd vooral gevraagd wie de gelukkige vader in spe dan is. Siegfried Jongsma is haar vriend, maar hij komt eigenlijk amper op beeld voorbij. Ook op rode loper-kiekjes heeft ze haar man zelden aan haar arm. Het lijkt er dus op dat Siegfried graag lekker op de achtergrond blijft. Op aanvraag liet Stijn onlangs toch trots haar grote liefde aan haar volgers zien. En wie weet mag ze Siegfried dit jaar ook haar 'man' gaan noemen. Eind vorig jaar ging hij namelijk op zijn knieën voor Stijn, heel romantisch in New York! 

‘GTST’

Stijn speelde in oersoap Goede Tijden, Slechte Tijden de rol van Sam Dekker, de dochter van het personage van Babette van Veen, die nog steeds in de serie te zien is. Sam verliet GTST in 2018, na drie jaar die vaste rol te hebben gespeeld.