Miljuschka Witzenhausen deelt eerlijke foto van lichaam met curves

Door Redactie
Miljuschka Witzenhausen deelt eerlijke foto van lichaam met curves

Omarm je rondingen, dat wil Miljuschka Witzenhausen (35) haar fans meegeven. Om daaraan bij te dragen, deelt ze eerlijke foto's van haar lichaam in lingerie.

De tv-presentatrice heeft drie spiegelfoto's op Instagram geplaatst. Hiermee hoopt ze andere vrouwen te inspireren om blij te zijn met hun lichaam, met of zonder vetrol(len). 

'Prachtig dat je het laat zien'

Miljuschka's fans laten weten dat ze zich gesterkt voelen door haar eerlijke foto. 'Oh hetzelfde als ik.. Godzijdank! Prachtig dat je het laat zien... Ik heb altijd maar een corrigerend hemdje aan', reageert een volger. 'Dankjewel dat je dit deelt. Ik kan soms zo verdrietig worden van alleen die 'perfecte' foto's. En eigenlijk is dit juist perfect: want het is 100% eerlijk', schrijft een andere fan. 

Body positivity

Dit is niet de eerste keer dat Miljuschka haar lichaam toont. In februari plaatste ze een close-upfoto van haar achterwerk. 'Bubble but met tijgerstrepen', zegt Miljuschka bij het ingezoomde kiekje. Daarvoor had ze ook al een foto geplaatst waarop ze in haar bikini te zien is. Ze zet zich regelmatig met eerlijke foto’s van zichzelf in voor body positivity. 

Beeld: Peter Smulders 

Miljuschka Witzenhausen deelt eerlijke foto van lichaam met curves

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.