• Liefde

Michiel Huisman deelt zeldzame liefdesfoto met Tara Elders

Door Redactie
Michiel Huisman deelt zeldzame liefdesfoto met Tara Elders

Op Valentijnsdag stroomden de sociale media over van liefdesverklaringen en liefdesfoto's. Een dag later zet ook Michiel Huisman de vrouw die hem al jaren gelukkig maakt in het zonnetje. De steracteur deelt een zeldzaam kiekje met zijn geliefde.

Michiel, die momenteel in de Amerikaanse serie The Flight Attendant speelt, deelt vrijwel nooit een persoonlijke foto op zijn Instagramaccount. Vandaag maakte hij een uitzondering. De acteur post een romantische pashokjesfoto met Tara, met enkel een hartje als bijschrift. Het kiekje lijkt al langer geleden te zijn gemaakt, omdat hij een gladgeschoren gezicht heeft.

Acteurskoppel

Michiel en Tara zijn al jaren een setje. De twee leerden elkaar kennen in 2003, op de set van de film Phileine zegt Sorry. Vier jaar later kregen ze hun dochtertje Hazel. Het gezin reisde in 2009 af naar Amerika voor de internationale acteercarrière van Michiel. Dat legde hem geen windeieren: de acteur is inmiddels een gevestigde naam in Hollywood. Tara lijkt geen acteerambitie meer te hebben. In 2009 speelde ze voor het laatst in een film.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.