• Samantha de Jong

Michael van der Plas vraagt vriendin Naomi ten huwelijk

Door Redactie
Michael van der Plas vraagt vriendin Naomi ten huwelijk

Hoewel hij na zijn publieke scheiding met Samantha 'Barbie' de Jong zweerde nooit meer in het huwelijksbootje te stappen, heeft zijn vriendin Naomi, met wie hij inmiddels een paar jaar samen is, hem toch van zijn standpunt weten te brengen. De twee gaan namelijk alsnog trouwen!

Scheiding tussen Michael en Barbie

Michael werd voor het grote publiek bekend door zijn relatie en later ook huwelijk met Samantha, die weer in een klap bekend werd door het programma Oh Oh Cherso. De twee werden echte tv-personality's en kregen bij RTL meerdere realityshows. In hun laatste show Samantha en Michael scheiden ermee uit, hielden de twee het echter voor gezien. Niet alleen wat betreft realityshows, maar ook in hun huwelijk. De twee tekenden in de show namelijk de scheidingspapieren, waardoor het hoofdstuk rondom Barbie en Michael tot het verleden behoorde.

Tweede kans

Waar het liefdesleven van Barbie vervolgens net een rollercoaster was, vond Michael al snel geluk bij zijn nieuwe vriendin Naomi, met wie hij na een paar moeilijke jaren nog steeds samen is. En nadat Barbie onlangs ten huwelijk werd gevraagd door haar verloofde Gerrit, besloot ook Michael weer opnieuw in het huwelijk te geloven. Op Instagram is namelijk te lezen dat ook hij weer in het huwelijksbootje zal stappen, nadat hij Naomi deze week ten huwelijk vroeg.

Huwelijksaanzoek

'Ik kan het nog steeds niet geloven. Hij blijft me elke dag weer verbazen. Er zit hier een heel verhaal achter en ook heel veel brieven. Alles hierover gaan we zeker nog delen. Er gebeurt op dit moment zoveel om ons heen. Maar wat maakt het ons ongelooflijk sterk en zeker van elkaar. Schat, ik hou de hele wereld van jou', aldus Naomi bij de foto op Instagram, waarop een briefje met het huwelijksaanzoek van Michael te zien is.

Bron: Telegraaf | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.