• Liefde
  • Samantha de Jong

Michael van der Plas stort zich op vaderschap

Door Redactie
Michael van der Plas stort zich op vaderschap

Michael van der Plas richt zich voorlopig volledig op de opvoeding van zijn kinderen Angelina en Milano. Hij wil zich zo snel mogelijk in Den Haag vestigen nu de rechter hem de kinderen, die hij samen heeft met Samantha 'Barbie' de Jong, heeft toegewezen. Dat betekent dat de horecazaak van Michael in Spanje voorlopig op een laag pitje komt te staan, zegt zijn woordvoerder Jake Hampel.

De ex-man van Samantha 'heeft op dit moment gekozen voor de kinderen', aldus Jake. Daar past het runnen van een club in Spanje niet bij. 'Hij kan het seizoen toch al als verloren beschouwen.' Of het definitief gedaan is met het Spanje-avontuur, moet de tijd uitwijzen. 'Hij hoopt dat Samantha goed herstelt en de rol van moeder weer kan vervullen.'

Stabiliteit

De kinderrechter besloot eerder donderdag dat Angelina (6) en Milano (3) voorlopig bij hun vader en zijn familie worden ondergebracht, gelijk aan het advies van de kinderbescherming. Volgens de rechter hebben de kinderen stabiliteit nodig en krijgen ze die niet bij hun moeder, die eerder dit jaar een zelfmoordpoging deed. Samantha wordt momenteel behandeld in een kliniek in Schotland. Naar verluidt deed ze vorige week een nieuwe zelfmoordpoging.

Denk je aan aan zelfmoord? Neem contact op met 113. Crisislijn 24/7 open, therapie met een psycholoog of doe de zelfhulpcursus. Anoniem en vertrouwelijk.

Michael van der Plas stort zich op vaderschap

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders