• Liefde
  • Samantha de Jong

Michael van der Plas maakt het officieel met ex-beste vriendin van Samantha 'Barbie' de Jong

Door Redactie
Michael van der Plas maakt het officieel met ex-beste vriendin van Samantha 'Barbie' de Jong

Michael van der Plas is weer gelukkig in de liefde! De ex van Samantha 'Barbie' de Jong maakte zondag de relatie met zijn nieuwe vriendin Insta-official.

En Michael's nieuwe vlam is dan ook geen onbekende voor zijn ex Samantha. De twee dames waren een aantal jaren terug namelijk beste vriendinnen...

Nieuwe vriendin Michael van der Plas

Op Instagram maakt Michael met trots bekend dan officieel samen te zijn met zijn nieuwe liefde Kimberley. 'Het leven loopt zoals het lopen moet ❤️', schrijft hij onder gezellige kiekjes van de twee.

Positieve reacties

De reacties onder Michael's foto's zijn nogal verdeeld, maar de meeste volgers lijken blij te zijn voor het paar. Zo schrijft iemand: 'Leuk hoor voor jullie - ga ervoor!! ? Hoe leuk is het niet als ' de ex' ook vrienden kan zijn met jullie. Zeker voor de kinderen...❤️ kunnen velen een voorbeeld aan nemen'. Weer een ander wenst Michael en Kimberley veel geluk toe: 'Veel geluk samen..leven is te kort om je druk te maken...geniet er van ?'

'Mes in Samantha d'r rug'

Toch is niet iedereen het eens met de gang van zaken rondom Michael's relatie en worden er reacties achtergelaten als: 'Samantha is al kapot. Ze doet haar zo alleen maar pijn, een mes in Samantha der rug steek je nu!', en ziet iemand anders een vergelijking met realityshow 'Ex on the Beach'.

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.