• Showbizz

Met een knal het nieuwe jaar in: Javier Guzman doet oudejaarsconference

Door Redactie
Met een knal het nieuwe jaar in: Javier Guzman doet oudejaarsconference

Op Oudejaarsavond is voor velen een ouderwetse televisie-avond met conferences. Javier Guzman sluit het jaar af op Comedy Central.

De cabaretier is op 29 december te zien met zijn oudejaarsconference Raspopulist, maakte de tv-zender dinsdag bekend.

Even stoppen

Na zes 'sinterklaasconferences', twee oudejaarsconferences en negen theaterprogramma's was Guzman eigenlijk van plan om een sabbatical te nemen. Toen iedereen het door de coronacrisis verplicht rustig aan moest doen, besloot de cabaretier juist wel het jaar te willen afsluiten met een conference.

Lekker lachen

In de oudejaarsshow neemt Guzman de kijkers mee naar allerlei onderwerpen uit het afgelopen jaar. Zo gaat het over de lockdown, de Black Lives Matter-beweging en de belastingdienst.

Oud & Nieuw

Het is niet de eerste keer dat Guzman met een oudejaarsconferentie op de buis te zien is. In zowel 2016 als 2018 maakte hij de mensen ook al aan het lachen in volle zalen. Die van 2018 kun je hieronder terugkijken.

Bron: ANP Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.