• Liefde
  • Familie de Mol

Met deze tv-baas had Linda wél een liefdesrelatie

Door Redactie
Met deze tv-baas had Linda wél een liefdesrelatie

De ‘onthulling’ van Ed Nijpels dat hij een relatie met Linda de Mol zou hebben gehad, wordt niet bepaald serieus genomen. De tv-koningin ontkent dat haar date met de VVD-coryfee méér behelsde dan een eenmalig etentje. Wat echter weinigen weten, is dat Linda wél een langdurige relatie had met omroepbaas Eric van Stade. Pikant: Eric werkt nauw samen met Ed Nijpels, die naar nu blijkt een andere romance onder de pet hield... met een eveneens machtige tv-vrouw uit het Gooi!  

Story kan deze week iets onthullen dat wél hout snijdt: Linda de Mol zal in die dagen überhaupt haar hart met moeite hebben kunnen openstellen als ze dat al gewild had. Want het zusje van de latere tv-tycoon John de Mol had tijdens haar studie rechten in de collegebanken van de Amsterdamse universiteit gevoelens voor een andere man: de goed uitziende en sportieve Amstelveense rechten-student Eric van Stade, die net als Linda zijn sporen zou verdienen in de omroepwereld, onder meer als tv-baas van SBS en thans AVROTROS.

Trouwe liefdespartner

Eric is drie jaar ouder dan Linda; hij was volgens eigen zeggen 21 jaar toen ze verliefd werden en twee jaar lang een relatie zouden hebben. Dat bewijst alleen al dat Linda, die bekendstaat als een uiterst trouwe liefdespartner, nooit op haar negentiende iets gehad zal hebben met Ed Nijpels, die toentertijd een stuk minder een ‘múst date’ was dan Eric, die er volgens getuigen altijd bijliep alsof hij regelrecht ingevlogen was vanaf een filmset in Hollywood. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 35 ligt nu in de winkel of lees het verhaal op Blendle

Met deze tv-baas had Linda wél een liefdesrelatie

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders