Meningen zijn verdeeld over jury in ‘Merry Little Christmas’: 'Wel erg negatief'

Door Redactie
Meningen zijn verdeeld over jury in ‘Merry Little Christmas’: 'Wel erg negatief'

‘Merry Little Christmas’ heeft alle ingrediënten om ons corona even te doen vergeten. Het bouwen van kerstdorpen staat centraal: meer feelgood wordt het niet. Althans, dat zou je zeggen. Volgens kijkers is de jury namelijk enorm negatief, wat het kijken naar de show niet bepaald gezellig maakt.

Merry Little Christmas

Met de feestdagen in aantocht was het woensdagavond tijd voor de allereerste aflevering van Merry Little Christmas. Maar liefst 970.000 kijkers zagen in de uitzending hoe acht duo’s het tegen elkaar opnamen en vol concentratie aan hun kerstdorp bouwden. Op Twitter stroomde het vol met reacties tijdens het programma, al lopen de meningen behoorlijk uiteen.

Negatieve jury

Kijkers van Merry Little Christmas verzamelen zich op Twitter en zijn niet te spreken over de jury in het programma. 'Veel negativiteit hoor… Loretta ook. Waarschijnlijk nog nooit één dorp gebouwd en ze doet alsof ze een grootmeester is', luidt een van de vele reacties. 'De jury is wel erg negatief, zeg. Het is toch een merry Christmas?', vraagt iemand anders zich af. 'Ze werken er keihard aan. Dan mag er ook wel iets meer positiefs gezegd worden.'

De tekst gaat verder onder de tweets.

Fan van Loretta

Hoewel sommige kijkers van Merry Little Christmas niet te spreken zijn over Loretta, denkt gelukkig niet iedereen er zo over. Integendeel: de Koffietijd-presentatrice wordt zelfs 'een gouden vondst' genoemd als jurylid. 'Meer Loretta op tv graag!', pleit een fan.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Merry Little Commercial

De negatieve jury en Loretta Schrijver zijn niet de enige dingen waar druk over getweet wordt. Ook de lange reclameblokken worden volop besproken en zorgen voor irritaties bij kijkers thuis. 'Echt niét te doen gewoon', zegt iemand erover op Twitter.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Meningen verdeeld

Al met al zijn de meningen verdeeld over de algehele show. Waar de ene kijker van Merry Little Christmas het programma “een tegenvaller” noemt, vindt de ander het 'heerlijke ontspanning tussen het coronagedoe door'. Aankomende woensdag, op 23 december, is de tweede en tegelijkertijd laatste aflevering van Merry Little Christmas te zien bij RTL4.

Door: Flaironline | Beeld: Still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.