Melissa Drost zet schaar in lange, blonde lokken: ‘Tijd voor een wedergeboorte’

Door Fleur Hartman
Melissa Drost zet schaar in lange, blonde lokken: ‘Tijd voor een wedergeboorte’

Voormalig GTST-actrice Melissa Drost heeft de schaar in haar lange, blonde haren laten zetten. Op Instagram laat ze weten heel blij te zijn met het eindresultaat.

Tijd voor wedergeboorte

‘Ik vond het wel weer eens tijd voor een wedergeboorte’, schrijft de actrice op Instagram. ‘En mijn kapper was het roerend met me eens. Ik was bang dat ie me voor gek zou verklaren toen ik vanochtend met dit plan binnenkwam, maar hij ging direct stralen.’ Op de foto zie je een lachende Melissa met een korte coupe. Op de tweede foto is haar oude kapsel te zien. ‘Zó blij met zijn interpretatie van mijn idee!’, laat ze weten.

Gelukkig nieuwhaar

Uit de reacties blijkt dat anderen ook enthousiast zijn over Melissa’s nieuwe kapsel. ‘Ja! Ik hou ervan!’, schrijft actrice Barbara Sloesen. Ook acteur Jim Bakkum laat een reactie achter: ‘Ja vet hoor. Ik zeg: promotie!’ Andere volgers van Melissa zijn ook te spreken over de verandering. ‘Gelukkig nieuwhaar! ?’, grapt een fan.

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.