• Liefde

Melissa Drost zet nieuwe liefde in het zonnetje: 'Zo blij met je'

Melissa Drost zet nieuwe liefde in het zonnetje: 'Zo blij met je'

Goede tijden voor Melissa Drost (36). Begin dit jaar liet de voormalig soapactrice al weten dat ze weer gelukkig was in de liefde, maar ze schreeuwt het nogmaals van de daken in een nieuwe post.

Melissa blikt terug op hun trip naar Kaapstad en schrijft: 'Zo blij met je en zó trots op je! ♥️ #mijnliefde.' Het geluk spat dan ook van de foto af: de twee geven elkaar een innige zoen.

Tekst gaat verder onder de post.

Hartjes

De actrice kan rekenen op veel hartjes onder de foto, van zowel bekend als onbekend Nederland. 'Veel geluk en liefde voor jullie', wenst iemand het koppel onder meer toe. 

Filmregisseur

Drost maakte in november 2020 al bekend dat er een nieuwe liefde in haar leven is. Maar de gelukkige heer in kwestie hield ze nog even voor zichzelf. Begin dit jaar vond ze de tijd rijp om de identiteit van haar nieuwe vlam te onthullen. Haar nieuwe vlam Billy Pols is een filmregisseur uit Zuid-Afrika. 

Tekst gaat verder onder de post.

Vorige relatie

Melissa had eerder een relatie met haar GTST-collega Alkan Çöklü. In april 2019 zetten zij een punt achter hun relatie. Alkan en Melissa, die in Goede tijden, slechte tijden een getrouwd stel speelden, gingen 'als vrienden' uit elkaar. 'Na een prachtig jaar hebben wij besloten als vrienden verder te gaan', schreef Alkan destijds. 'We gunnen elkaar de wereld en kijken terug op een hele mooie tijd samen.'

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.