• Overleden

Melissa Drost deelt emotioneel eerbetoon aan overleden vader

Door Redactie
Melissa Drost deelt emotioneel eerbetoon aan overleden vader

Het is vandaag een emotionele dag voor Melissa Drost (34). De GTST-actrice moest namelijk zeven jaar geleden afscheid nemen van haar vader en daarom deelt ze een prachtig eerbetoon op Instagram.

Bij een kiekje uit de oude doos schrijft Melissa: Pap,7 jaar geleden stopte zijn hart met kloppen. Het lijkt wel gisteren. Nine zat nog lekker in mijn buik.' Ze vervolgt: 'Hij had het beste luisterend oor. Als ik ‘s nachts iemand belde, dan was hij het. Los van dat hij blijkbaar nooit sliep, luisterde hij echt.'

Anekdote

Haar vader verwerkte tot haar grote frustratie altijd een anekdote over ‘Colorado-kevers die de zieke gewassen op een veld eten en daarmee de boeren een grote dienst bewijzen’ in zijn antwoord. 'Ook zijn onvermogen om mee te draaien in de maatschappij zoals die is, frustreerde me als dochter zo nu en dan enorm. Maar dat sierde hem juist zo.'

Nog zoveel vragen

Drost sluit af: 'Kunnen we nog één keer bellen, pap? Ik heb nog zoveel vragen. Het mag ook alleen maar over Colorado-kevers gaan. #♥️ #papa.' Melissa timmert al een aantal jaren aan de weg, maar bij het grote publiek is de actrice pas sinds 2017 bekend – als Sjors Langeveld in Goede Tijden, Slechte Tijden. Melissa nam de rol over van Inge Schrama, die de soap vanwege een burn-out moest verlaten.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Melissa Drost deelt emotioneel eerbetoon aan overleden vader

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.