• Andy & Melisa

Melisa Schaufeli heeft geleerd van vorige seizoenen realityserie: 'Ik vond dat zo vies, zo goor'

Melisa Schaufeli heeft geleerd van vorige seizoenen realityserie: 'Ik vond dat zo vies, zo goor'

Andy van der Meijde en Melisa Schaufeli zijn weer terug op de buis. Hun realitysoap was in het verleden al een succes en dit keer keert het koppel terug om een Bed & Breakfast op te zetten. Het is weer ouderwets genieten. Toch heeft Melisa wel wat geleerd van de vorige keer.

Melisa komt altijd goed voor de dag. Ze verschijnt - tegenwoordig - geen enkele keer meer voor de camera zonder dat haar gezicht netjes in de make-up zit. Maar het liefst zou ze dit allemaal achterwegen laten. 

Opmaken voor opnames

'Het liefst doe ik helemaal geen make-up op en loop ik rond in een joggingbroek. Andy vindt me toch wel mooi', valt er te lezen op de website van Shownieuws. Daar onthult Melisa nog meer. 'Voor het filmen moet ik me wel heel erg opmaken. Daar moet ik wel aan wennen en kijk ik elke dag tegenop.'

Vies en goor

Waarom de realityster dan toch zoveel moeite doet elke opnamedag? 'Als ik terugkijk wil ik denken: wat zie je er leuk uit. En niet zoals de vorige keer: zit ze daar weer met die blondgele haren en een sigaret in de mond'. Van die beelden heeft Schaufeli geleerd. Het vorige seizoen werd zo'n zeven jaar geleden uitgezonden en sindsdien heeft ze geen enkele sigaret meer aangeraakt. 'Ik zag mezelf roken op tv en dacht: wat is dat lelijk. ik vond dat zo vies, zo goor', laat Melisa eerlijk weten.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.