• De Meilandjes

Meilandjes overbieden flink op nieuwe woning: 'Wij hebben specifieke wensen'

Door Redactie
Meilandjes overbieden flink op nieuwe woning: 'Wij hebben specifieke wensen'

Erica en Martien Meiland zijn ongewild vastgoedbezitters van drie optrekjes. Niet alleen is hun Franse chateau nog niet verkocht, ook is de woning in Noordwijk nog altijd niet van de hand. Toch hebben ze flink kunnen overbieden op hun nieuwe huis.

De Meilandjes hebben namelijk 250.000 euro extra betaald voor hun stulpje in Noordwijkerhout, zo werd bekend in de kadastergegevens die Weekend deelt. Erica laat weten aan het weekblad: 'Wij hebben specifieke wensen. Het moet geschikt zijn voor dubbele bewoning, en als zo’n pand dan op ons pad komt, moeten we het toch doen.'

Hoger segment

Ondertussen moeten ze hun twee andere optrekjes nog altijd kwijt zien te raken. Volgens Erica komen er niet zoveel mensen af op het huis in Noordwijk, omdat het in een hoger segment zit. 'En in Frankrijk zijn we weer met kijkers bezig.'

Overbrugging

De Meilandjes hoeven zich geen zorgen te maken over de betaling van hun nieuwe woning. 'We hebben een overbrugging bij de bank, dat is allemaal niet zo’n probleem, maar ik heb ook liever één huis dan drie', sluit Erica af.

Bron: Weekend, Superguide | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.