Meilandjes nemen afscheid van viervoeter: 'Je blijft voor altijd in ons hart Bommeltje'

Door Redactie
Meilandjes nemen afscheid van viervoeter: 'Je blijft voor altijd in ons hart Bommeltje'

Geen aflevering van de Meilandjes zonder Martien die Bommel ergens vanaf moest trekken. De viervoeter van de familie zorgde voor heel wat rumoer, zowel in Frankrijk als Hengelo. Helaas hebben ze afscheid moeten nemen van het beestje. 

In de aflevering gisteren was al te zien dat Bommel niet voor niks soms zo agressief was. De hond had waarschijnlijk ontzettend veel pijn door verschillende kwalen, zo bleek uit onderzoek van de dierenarts.

Inslapen

De Meilandjes hebben het beestje dan ook moeten laten inslapen. 'Na jaren van plezier en zorgen, hebben wij voor jou besloten. We zijn bedroefd en blij. Je blijft voor altijd in ons hart Bommeltje!', is te lezen op de verschillende Instagramaccounts van het gezin.

Afscheid

In de eerste beelden van de aflevering van volgende week is al te zien dat de beslissing de familie ontzettend zwaar valt. Maxime barst in huilen uit aan de keukentafel. Toch was de situatie op het laatste moment niet meer houdbaar: Bommel begon zelfs naar Martien te happen.

Bron: Boulevard | Beeld: SBS

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.