Meilandjes klaar met gegil Martien: kasteelheer doet bijzondere uitspraak

Door Redactie
Meilandjes klaar met gegil Martien: kasteelheer doet bijzondere uitspraak

De Meilandjes wonen nog maar net in Hengelo, maar zijn al helemaal verliefd op de omgeving. Het platteland, de huizen: alles is volgens hen zoveel mooier dan in Frankrijk. Toch is er een andere factor die ze wél begint te irriteren.

En dat is het gegil van Martien. De (voormalig) kasteelheer heeft namelijk heel wat op te merken op de rijstijl van Erica, maar volgens moeder en dochter was er totaal geen reden tot paniek.

Uitspraak

Toch is het ook weer Martien die de lachers op zijn hand weet te krijgen. Zo heeft hij 'nog nooit zo iets lekkers in zijn mond gevoeld' na het proeven van de champagne en kan hij 'wel janken' na het eten van drie frikandellen speciaal. Maar het is toch echt de uitspraak die hij doet in de promo voor volgende week waardoor kijkers dubbel liggen.

Chateau

Te zien is namelijk hoe Erica en Martien een bezoekje brengen aan het chateau. Maar in plaats van dat het er netjes uitziet, lijkt het een grote ravage te zijn in Frankrijk. Maar wát zegt de kasteelheer nu? 'De tranen schieten in mijn broek', horen we op de achtergrond. Kijkers gaan nu al stuk om deze opmerking en kunnen niet wachten tot volgende week.

Bron: Libelle | Beeld: Still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.