• Royals
  • Britse Royals

Meghans vader tergt koningin Elizabeth

Door Redactie
Meghans vader tergt koningin Elizabeth

De kans dat Meghan Markle’s vader binnenkort door koningin Elizabeth zal worden ontvangen, wordt kleiner en kleiner. Eerst liet Thomas zich voor een fiks bedrag zogenaamd door een paparazzo betrappen. Nu heeft hij, geheel op eigen houtje, een opzienbarend tv-interview gegeven.

Als een duveltje uit een doosje verscheen vorige week Meghan Markle’s vader Thomas in het Britse tv-programma Good Morning Britain. Hij gaf een onthullend interview en de schok daarover zou bij de familie van koningin Elizabeth enorm geweest zijn. Niemand was er namelijk van op de hoogte. Volgens insiders zijn de Britse royals woedend over Thomas’ tv-optreden, dat ze absoluut zouden hebben verboden als ze ervan hadden geweten. ‘Het is een nieuwe aflevering van de Markle-soap, waarvan iedereen hoopte dat hij was afgelopen na het schitterende huwelijk van Meghan en Harry. Maar Meghans familie blíjft aan de gang.’  Thomas lijkt zich echter van geen kwaad bewust. Ongegeneerd vertelde hij Harry nog niet te hebben ontmoet, maar wel door hem te zijn gebeld met de vraag of hij zijn toestemming voor een huwelijk gaf.  Verder deed Thomas uit de doeken dat Meghan al lange tijd moeder wil worden en dat zij en Harry zeker ‘vroeg of laat’ voor een baby gaan. Veel ophef is ontstaan door zijn bekentenis dat Harry ‘openstaat voor het experiment van de Brexit’ en vindt dat de Amerikaanse president Donald Trump ‘een kans moet krijgen’. Zulke politieke uitspraken mogen nooit gedaan worden.

Lees het hele verhaal in Story editie 26. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle.

Meghans vader tergt koningin Elizabeth

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Mischa Schoemaker (ANP)